Kenan Doğru

Özgeçmiş

1987 Yılında Ankara'da doğdu. Sinema eğitimine Türk Telekom Anadolu Teknik Lisesi Japonca Radyo- Tv bölümü başladı. Lise öğrenimi boyunca Tv8 Ankara, Erkan tan ile başkentten programında asistanlık yaptı. 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Radyo Tv yayımcılığı ön lisans programına başladı. Bu sırada 2 defa karma fotoğraf sergisine katıldı. Aynı vakitte Fortune dergisi Ankara fotomuhabirliği görevine başladı. 2006 yılında mezun olduktan sonra kısa bir süre vizyonu ileri taşımak amacı ile kısa bir süre İtalya'da bulundu ve 2008 yılında Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Tv lisans bölümüne başladı. 

Öğrencililk zamanı boyunca 4 kısa film çekti. Bir filminden en iyi kısa film ödülünü aldı. 2012 senesinde mezun olduktan sonra bir süre freelance çalışıp kendi prodüksiyon ajansını kurmaya karar verdi ve hala devam eden i'm ken adlı prodüksiyon ajansını kurdu. 

Atv, Show tv, Tnt, Fenerbahçe Tv gibi bir çok kanalda yönetmenlik ve yapım koordinatörlüğü görevleri üstlendi. 

Bir çok advertorial, viral reklamların yönetmenliğini yaptı.Şu an kendi ajansında bir çok büyük markanın reklam ve prodüksiyonlarına hizmet vermektedir